tisdag 15 juni 2010

Härom kvällen tyckte min man att jag hahe skött mej så bra att jag skulle få en belönin. Så när vi skulle gå och sova band han fast först mina armar och sen mina ben vid varsin sängstolpe. Det är väldigt upphetsande att verkligen kunna lita på någon så mycket att han får göra presis som han vill. Sen började han smeka mej över hela kroppen och satte en klädnypa i vardera bröst,jag visste inte vart jag skulle ta vägen det var så skönt. Efter en stund tog han fram en massage apparat och en dildo som han började bearbeta mej med ,när min orgasm kom visste jag inte vad jag skulle göra jag tror nog att jag kom kanske tre eller fyra gånger innan han tog bort apparaten. Att älska efter det var vekligen en njutning det går inte att beskriva.

söndag 13 juni 2010

I går kväll fick jag mina sista 20 rapp av ridpiskan. Jag tycker själv att jag klarade det ganska bra även om det fortfarande känns lite. Ibland fattar jag inte vad jag tänkte på när jag tog fram den och la den i min makes låda. Men jag har nog aldrig i hela mitt liv velat haft sex så ofta som nu. Jag hoppas att min make fortsätter att lära upp mej till en god hustru. Om det blir varmt väder på våran semester så blir det nog både kjol och byxförbud. Jag hoppas på varmt och soligt väder.

tisdag 8 juni 2010

Jag har inte uppfört mej som min make vill, så nu har jag 35 rapp med ridpiskan att vänta. Jag förhandlade mej till att dela upp straffet på två dagar. Jag både längtar och bävar inför fredan. Tänk om mitt paket kunde komma snart med mina stjärt leksaker, jag har väntat nu i snart två veckor. Jag har aldrig provat sånt så jag har inte sagt något till min make, tänkte att jag skulle testa själv först. Jag får väll köpa hem en rejäl flaska med glidmedel. Jag skriver mer sen och talar om hur det gick.